top of page

0909-0400548 (90 cpm)

De mensheid staat op het punt om een kwantumsprong in bewustzijn te maken. De voorbereidingen hiervoor zijn al tijden aan de gang, maar nu is het in deze Nieuwe Tijd mogelijk om collectief over te gaan van een veelal op ego gebaseerd bewustzijn naar een meer hartgedragen bewustzijn.

Deze overgang vindt geleidelijk plaats. Met elke verhoging van de trilling van de aarde komt dit proces nog sterker op gang. Het zorgt ervoor dat mensen worden geconfronteerd met datgene waar hun grootste angsten en pijn in verscholen ligt. En dit kan tijdelijk meer chaos en onrust veroorzaken. Maar juist daar zit de mogelijkheid tot groei, tot heelwording en meer bewustwording. Het zorgt er namelijk voor dat mensen steeds meer vanuit hun hart gaan leven en vanuit hun innerlijk weten. Zij zullen zich bevrijden uit situaties waarin zij niet de personen kunnen zijn die ze in werkelijkheid zijn en waarin ze door welke omstandigheden dan ook op één of andere manier onderdrukt of beperkt worden.


Er is wereldwijd heel veel gaande en er is een proces op gang gekomen dat zich meer en meer uitbreidt en alles aanraakt op allerlei gebieden. Daarbij is het belangrijk om vertrouwen te hebben in jezelf en in al deze veranderingen. Zodat je weet dat deze jezelf en de wereld ten goede zullen komen.

De ascensie van de aarde is zich nu geleidelijk aan steeds verder aan het manifesteren. De aarde en ieder wezen op deze aarde gaat niet van de derde naar de vijfde dimensie, maar de vijfde dimensie wordt steeds verder gemanifesteerd in de derde dimensie. Hierdoor krimpt de derde dimensie steeds meer en meer in.

En daarbij is het belangrijk om mee te bewegen op de energiestroom van de Nieuwe Tijd. Om deze energie vanuit overgave en vertrouwen steeds meer in te laten dalen en te verankeren in jezelf. Laat daarbij alle negatieve emoties, beperkende oordelen en overtuigingen los om zo tot heelwording en volledige bewustwording te komen. Je trekt dan als het ware het licht in de materie. Je bent dan niet langer alleen je lichaam, maar ook een veld van licht. Je ervaart de eenheid en heelheid in jezelf en weet dan dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. En zo help je mee aan de ascensie van de aarde en al haar bewoners.


Ascensie en volledig bewustzijn is weten dat je veel meer bent dan je lichaam en geest. We zijn namelijk allen lichtwezens in een aards jasje.

bottom of page