top of page

0909-0400548 (90 cpm)

We stijgen boven de dualiteit uit om van een ego gedragen bewustzijn terug te keren naar eenheidsbewustzijn of hartbewustzijn. En dat doen we door te gaan leven vanuit het hart.

Dat betekent niet dat het ego er niet mag zijn maar dat het ego geen overheersende rol meer heeft. Het betekent totale erkenning en acceptatie van alle delen van het zelf inclusief de schaduwkanten die ieder mens in zich meedraagt. Want ook de schaduwkanten kunnen vanuit erkenning en acceptatie getransformeerd worden. Hierdoor kun je lichter, meer in balans, in verbinding met jezelf en dus in harmonie verder leven. Dat is hoe mensen mee kunnen in de energie van de Nieuwe Tijd. Dit is dus niet alleen voorbehouden aan mensen die zich bewust met spiritualiteit en ascensie bezighouden en de keuze maken zich daarin verder te willen ontwikkelen. Iedereen, en dus ook degenen die niet in staat zijn om een bewuste keuze te maken maar die wel puur vanuit het hart leven, heeft de mogelijkheid mee te kunnen in de opgang van de aarde naar de vijfde dimensie. We worden allemaal aangeraakt door de verhoogde energie in deze tijd en hierdoor worden we uitgedaagd om meer naar ons gevoel te luisteren en vanuit ons hart te gaan leven.


En hoe kun je dan vanuit het hart gaan leven? Het antwoord daarop is door ruimte te geven aan al je emoties. Alle emoties hebben bestaansrecht en een functie, ze hebben je namelijk wat te vertellen. Door werkelijk naar de gevoelens vanuit het hart te kijken kun je jouw leven vorm gaan geven zoals het bij jou past en wat jou de meeste innerlijke rust en balans geeft.


Een gelukkig mens dat vanuit het hart leeft voelt zich verbonden met de natuur en al wat leeft en gunt iedereen datzelfde gelukkige gevoel. Er is dan geen noodzaak meer aan negatief gedrag wat voortkomt uit het ego. Op die manier wordt er harmonie en eenheid gecreëerd en werken we samen toe naar een nieuwe aarde.

bottom of page