top of page

0909-0400548 (90 cpm)

Mijn visie op het bieden van helderziende en spirituele coaching als paragnoste is zorgen dat klanten zoveel mogelijk in hun eigen kracht gaan staan.

Dit doe ik door middel van bewustmakende artikelen op mijn site, welke altijd met bronvermelding overgenomen en gedeeld mogen worden. En daarnaast doe ik dat door antwoorden en inzichten aan te reiken vanuit mijn helderziende kwaliteiten. De vorm van een telefonisch consult werkt prima aangezien de stem voor mij voldoende is om de energie op te pakken en van daaruit verder te werken. Verder wil ik vermelden dat ik voorzichtig ben met uitspraken over gezondheid. In dat geval zal ik altijd kijken naar de emotionele lading die verbonden is aan de kwaal of klacht. Als daar (meer) bewustzijn over ontstaat kan dat voor verlichting van de klachten zorgen.


Ik bied o.a. coaching en inzichten bij vragen over:

  • Bewustwording over jezelf en alle signalen die het leven je kan geven
  • Transformatie van negatieve denkpatronen en emoties, beperkende overtuigingen en oordelen
  • Relaties. En daarbij vormt onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, vergeving en acceptatie van jezelf inclusief je schaduwkanten, de basis voor iedere andere vorm van relatie in je leven
  • Hooggevoeligheid en hoe deze ervaren kan worden
  • Vormgeven aan je leven vanuit je hart zonder angsten en onzekerheden, maar vanuit kracht en vertrouwen
  • De Nieuwe Tijd, eenheidsbewustzijn en ascensie
  • Kristallen schedels als begeleiders

Je kunt mij over het algemeen dagelijks bereiken voor het geven van een telefonisch consult. Kijk op de Inlogtijden pagina om te zien wanneer ik als paragnost online kan zijn voor het geven van inzichten en spirituele coaching. En stuur me een bericht als je een afspraak voor een telefonisch consult wilt maken.

bottom of page