top of page

0909-0400548 (90 cpm)

Ik geef als paragnost online coaching en antwoord op al je (levens)vragen door middel van een telefonisch consult. En hierbij is de energie van je stem voor mij voldoende om me in het telefonisch consult af te kunnen stemmen op een persoon of een situatie waar jij eventueel vragen over kunt hebben.

In een telefonisch consult kun je mij als paragnost allerlei vragen stellen. Dat kunnen vragen zijn over werk, liefde, relatie of inzichten daarover. Coaching bij hsp, wat ook wel hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit wordt genoemd, behoort ook tot de mogelijkheden. Of misschien heb je vragen over de Nieuwe Tijd en je eigen proces van bewustwording en ascensie. Verder kun je mij vragen stellen over kristallen schedels in het algemeen, maar ook wat kristallen schedels voor jou eventueel persoonlijk zouden kunnen betekenen.

De coaching die ik je tijdens een telefonisch consult bied als paragnost, is dat ik je inzichten en handvatten kan aanreiken waardoor je voor jezelf bewust die toekomst kunt creëren die je voor ogen hebt.

Bij het woord paragnost of helderziende denken mensen al snel aan toekomstvoorspellingen, maar dat is in mijn beleving niet hoe het werkt. Dat zou namelijk betekenen dat alles al helemaal vastligt en dat je er zelf helemaal geen invloed op hebt. Wel kan ik kijken naar de mogelijkheden en de ontwikkelingen die gaande zijn. Ik ben er als paragnoste dus niet alleen om een mooi toekomstplaatje te schetsen, maar om je te begeleiden bij de stappen die je zélf kunt nemen om op een bewuste manier te gaan creëren. Ik kan je begeleiden bij je angsten en onzekerheden. Om deze toe te laten en ze te kunnen transformeren naar acceptatie en vertrouwen in jezelf. Op deze manier zul je vanuit vertrouwen en balans datgene kunnen neerzetten wat jij vanuit jouw hart wenst.

Waarom heb ik ervoor gekozen om als paragnost online te werken? Op deze manier kan ik makkelijk bereikbaar zijn voor een groot aantal mensen.

Dit is in tegenstelling tot een consult in de praktijk op locatie. Een telefonisch consult is immers makkelijker dan dat je een paragnost of helderziende in de praktijk bezoekt. Ik bied als paragnost alleen consulten aan in de vorm van een telefonisch consult en geen e-mail of sms consulten. Bij dergelijke geschreven consulten is er namelijk geen sprake van contact met de klant en is een kwalitatief verantwoord consult eigenlijk niet mogelijk. De geschreven woorden kunnen verkeerd opgevat worden of kunnen juist weer nog meer vragen oproepen. In een gesprek met de klant kunnen antwoorden onderbouwd en toegelicht worden. Daarnaast kunnen eventuele nieuwe vragen ook meteen weer opgehelderd worden.

Je kunt me bijna iedere dag bereiken voor een telefonisch consult. Op de Inlogtijden pagina kun je zien wanneer ik deze week als paragnoste online kan zijn voor het inplannen van een belafspraak om al je vragen te beantwoorden.

bottom of page